Asigurare MEDICALA

Asigurarea medicală peste hotare

Asigurarea medicală peste hotare

Asigurarea medicală peste hotare

Polița internațională de asigurare ajută la soluționarea problemelor de sănătate ce pot surveni în timpul călătoriei, precum și de a evita cheltuielile suplimentare neprevăzute.

. Aţi planificat vacanţa până la ultimele detalii dar totul se poate da peste cap în câteva secunde, întrucât nu se ştie niciodată cum reacţionează organismul dvs. la condiţiile specifice de climă, temperatură, particularităţile gastronomice ale statului vizitat. Fie că este vorba de o excursie cu familia, o călătorie de afaceri sau muncă în străinătate, asigurarea medicală vă garantează accesul gratuit la servicii de sănătate în caz de accident, îmbolnăvire sau alte situaţii ce vă pot afecta sănătatea.

Principalele evenimente asigurate sunt:

   boala acută subită;
   leziunile corporale și dereglările sănătății apărute în urma unui accident;
   decesul asiguratului în urma unei boli subite sau a unui accident.

Dacă apare o astfel de urgență, vă puteţi concentra mai bine pe rezolvarea ei, fără grija bugetului. În plus, asigurarea medicală de călătorie are un preț mic pentru riscurile pe care le acoperă. Cheltuielile pentru servicii medicale în străinătate pot fi de sute de ori mai mari decât costul unei poliţe medicale care acoperă gratuit toate aceste intervenţii. În cazul urgențelor grave, cu intervenții chirurgicale de exemplu, costurile pot depăși chiar și 50 000 de Euro în Europa. Specialiștii în asigurări de la Groupama spun că în Statele Unite și Canada, serviciile medicale costă chiar și dublu față de cele din Europa.

 

COVID-19

 

Foarte multe persoane, din păcate, gândesc greșit și anume, că asigurarea e o irosire de bani.

Dar în contextul actual, când e pandemie în toată lumea, nici nu știi de unde vine primejdia.

Îmbolnăvirea cu noul tip de coronavirus înseamnă nu doar un pericol pentru sănătatea ta, ci și pentru bugetul fiecăruia dintre noi.

Cu așa lucruri nu se riscă. Mai ales că există opțiunea să-ți vezi de ale tale liniștit și să nu îți imaginezi mereu scenarii groaznice despre ce se poate întâmpla cu tine și familia ta. Chiar dacă planifici o plecare peste hotare, atunci când ți se va ivi această oportunitate, fiind încă acasă, gândește-te bine și ia în calcul toate riscurile călătoriei.

De ce noi

Plasare cerere

Solicita la noi o oferta pentru orice tip de asigurare si noi revenim cat de curand cu o oferta personalizata pentru tine

Procesam cererea in 5 min

Managerul nostru revine cu mai multe detalii

Livrare

Primesti livrarea la adresa indicata sau poti sa o ridici de la oficiul nostru

Trimiteți cererea

Lăsați datele dvs. de contact și managerii noștri vă vor suna înapoi

Beneficii

Procesăm cerere în 5 min

Plasați cererea pentru tipul Asigurării dorite și managerul companiei Esigur.md vă contactează pentru a vă oferi mai multe detalii.

Suport clienti

Serviciul suport clienti unde vă puteti adresa cu orice intrebare

Mai multe oferte

Primesti oferta cu 10 companii de asigurari, alegi cea mai buna oferta

10 puncte de ridicare

Asigurarea o puteți primi la unul din cele 10 puncte in toata Moldova sau prin Livare in rază Chisinaului

Asistență tehnico-juridica

Ajutor in caz de daune prin asistenta si reprezentarea clientilor nostri in fata asiguratorilor parteneri.

Livrare gratuita

Livrare gratuita timp de o zi in raza mun. Chisinau

FAQ

Asigurarea medicala este o asigurare facultativa are ca scop sa protejeze persoana  asigurata pe perioada aflarii sale in strainatate. Indiferent de scopul calatoriei, fie una de vacanță, afaceri, serviciu sau sport, polița de asigurare medicala acoperă o serie de situații  care pot apărea in timpul călătoriei.

Pentru a contracta o polita de asigurare medicala, este necesar de indicat in formular codul personal sau trimiterea poze pasaport, toate datele sunt confidentiale.

 

Riscurile de asigurare medicala, difera de la o companie la alta, dar de regulă polița de asigurare medicală de călătorie acoperă cheltuielile legate de  examinare si  diagnosticare, tratamentul medicamentos, urgențele stomatologice sau nașterile premature, inclusiv si  transport la instituția medicală cu ambunlanța.

Perioada de valabilitate este indicată în polița de asigurare medicală de călătorie. Poți contracta o poliță medicală de călătorie pentru o perioadă de minim 5 zile

Asigurarea locuinței nu este un produs fix, fiecare contract este discutat individual și prețul primei de asigurare este stabilit în dependență de riscurile acoperite, valoarea imobilului, obiectele asigurate (mijloacele fixe, elementele de finisare, bunuri mobile etc). Dar pe piața din Moldova sunt două produse solicitate mai des de clienți:
  a. Asigurarea imobilului pentru credit ipotecar, benificiarul fiind creditorul, acest tip de asigurare are acoperire minimală și asigură integritatea obiectului asigurat fără bunuri și materiale de finisare. Prima de asigurare constituie in medie de la 0,05% până la 0,30% din valoarea imobilului;