Asigurare CASCO

CASCO este o asigurare auto facultativă ce acoperă daunele aduse

CASCO este o asigurare auto facultativă ce acoperă daunele aduse

CASCO este o asigurare auto facultativă ce acoperă daunele aduse

Cum obțineți DESPĂGUBIREA DE ASIGURARE, CASCO:

Dacă sunteți vinovat de producerea accidentului sau avariere în alte împrejurări:

Daca aveți poliţă CASCO, după informarea Companiei de Asigurări, urmează să prezentați documentele necesare, obținute de la organele de constatare (Procesul verbal, cu număr de înregistrare, de la poliţie, pompieri etc.), actele autovehiculului și actele Dvs. de identificare.

Dacă ați păgubit din vina altui şofer:

Este necesar să vă adresați la Compania de Asigurări unde este asigurată persoana vinovată de accident. Acolo urmează să prezentați tot pachetul de acte emise de către organele de poliţie, actele autovehiculului și actele Dvs. de identificare.

Dacă sunteți deținător de poliță CASCO, atunci veți merge să prezentați toate aceste acte la Compania de Asigurări la care ați asigurat autovehiculul Dvs.

Asiguratorul nu acordă despăgubiri pentru:

Daunele care s-au produs ca rezultat al încălcării prevederilor Regulamentului circulației rutiere:

Depășirea cu peste 20 km a limitei de viteză regulamentară;
Circulația la culoarea roșie a semaforului;
Ieșirea pe contrasens, cu excepția cazului în care are loc ieșirea pe contrasens prin deplasarea/alunecarea autovehiculului din cauza condițiilor climaterice;
Daunele produse de conducătorul vehiculului asigurat care a consumat băuturi alcoolice, droguri și/sau alte substanțe ce provoacă ebrietate sau preparate medicamentoase contraindicate.
Vehiculul asigurat care circula fără a avea certificat de înmatriculare valabil sau altă autorizație de circulație valabilă la data producerii evenimentului asigurat, inclusiv revizia tehnică periodică.

Cum lucram

Plasare cerere

Solicita la noi o oferta pentru orice tip de asigurare si noi revenim cat de curand cu o oferta personalizata pentru tine

Procesam cererea in 5 min

Managerul nostru revine cu mai multe detalii

Livrare

Primesti livrarea la adresa indicata sau poti sa o ridici de la oficiul nostru

Trimiteți cererea

Lăsați datele dvs. de contact și managerii noștri vă vor suna înapoi

De ce noi

Procesăm cerere în 5 min

Plasați cererea pentru tipul Asigurării dorite și managerul companiei Esigur.md vă contactează pentru a vă oferi mai multe detalii.

Suport clienti

Serviciul suport clienti unde vă puteti adresa cu orice intrebare

Mai multe oferte

Primesti oferta cu 10 companii de asigurari, alegi cea mai buna oferta

10 puncte de ridicare

Asigurarea o puteți primi la unul din cele 10 puncte in toata Moldova sau prin Livare in rază Chisinaului

Asistență tehnico-juridica

Ajutor in caz de daune prin asistenta si reprezentarea clientilor nostri in fata asiguratorilor parteneri.

Livrare gratuita

Livrare gratuita timp de o zi in raza mun. Chisinau

FAQ

Cu totii am auzit de aceasta asigurare facultativa pentru autovehicule insa putini stim ce situatii acopera si faptul ca exista mai multe tipuri de CASCO fiecare avand conditii specifice.

Achizitionarea acestui tip de asigurare pentru autovehicul este optionala, nefiind obligatorie prin lege ca polita RCA. Polita de asigurare obligatorie RCA acopera daunele suferite de alte persoane in urma unui accident auto in cazul in care a fost produs din vina noastra. Polita CASCO acopera daunele produse la autovehiculul nostru in urma unui accident produs din vina noastra.

 

  Riscuri asigurate sunt recunoscute următoarele evenimente cumulate în grupuri de riscuri după cum urmează:
  “DAUNE” – prejudiciile materiale cauzate Asiguratului prin deteriorarea sau distrugerea autovehiculului şi a echipamentului suplimentar ca urmare a:
a. tamponării, lovirii sau ciocnirii c u un alt autovehicul, obiect; trecerii peste orice fel de obiecte statice sau în mişcare; căderii; căderii pe autovehicul a unor obiecte străine; derapării; răsturnării; alunecării;
b. incendiului, descărcării electrice, exploziei, ploii torenţiale, grindinei, inundaţiei, uraganului, cutremurului de pămînt, surpărilor, alunecărilor de teren, căderilor abundente de zăpadă, avalanşelor, inclusiv acţiunea directă sau indirectă a acestora;
c. acţiunilor ilegale ale terţelor persoane.

   “FURT” – furtul, jaful, tîlhăria, răpirea autovehiculului, a părţilor componente sau pieselor acestuia; orice daune cauzate ca urmare a furtului, jafului, tîlhăriei, răpirii sau tentativei de furt, jaf, tîlhărie, răpire a autovehiculului, a părţilor lui componente şi a pieselor, echipamentului primit în asigurare, precum şi a echipamentului suplimentar şi accesoriilor dacă acestea sunt asigurate conform contractului.

   “ACCIDENT” – cauzarea leziunilor corporale sau decesul conducătorului auto/pasagerilor ca rezultat al unui accident rutier.

AUTO CASCO – pachetul complet de riscuri, format din grupurile de risc: „Dauna”, „Furt” și „Accident”.